5 Eylül 2013 Perşembe

Kitap denince akla www.nobelkitap.com gelir

Akademik hayatım  boyunca ve sınavlara hazırlanırken Türkiye nin ve benim vazgeçilmezlerinden olan NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK. Yıllardır Pek çok akademisyenimizin kitaplarını para kazanma kaygısı gütmeden yayınlayan değerli firmamızı tanıtmaya çalıştım. Online olarak tüm yayınevlerinden binlerce kitaplık zengin menüsüyle kitap satışları var. Kitap alırken tercihleriniz arasında olsun. Bunlarda değerli firmamızın sosyal medya kampanyası aracılığıyla gelen kitaplarım:





Ruhi Mücerret 
Seçmen Görüşleriyle Belediye Başkanlarına Yeni Ufuklar Açma Denemesi - TRB – I Bölgesi GörünümüKPSS Lise Önlisans Konu Anlatımlı Modüler Set 2014
TamirciAles Sözel ve Sayısal Konu Anlatımlı 2013








NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK; 1984 yılına dayanan geçmişi ile eğitim, bilim ve kültür alanında, 1600’ü aşan yayını, yüzlerce yayınevinin on binlerce kitabını dağıtan, Ankara ve İstanbul merkezli ulusal dağıtım ağı ve internet satış organizasyonları ile sektörün gelişmesinde ve biçimlenmesinde önemli paya sahip bir markadır. Yayın yelpazemizin ve dağıtım ağımızın genişliği ile orantılı olarak, bugün neredeyse her akademisyenimizin ve öğrencimizin kütüphanesinde Nobel’in yayımladığı ya da Nobel kanalı ile dağıtımı yapılan birkaç kitap bulunmaktadır.
Yayınlarımızın önemli bir bölümünü akademik kitaplar oluşturmaktadır. Özellikle Eğitim ve Psikoloji, İktisadi ve İdari Bilimler, Fen Bilimleri, Matematik, Mühendislik, İletişim, Uluslararası İlişkiler, Meslek Yüksek Okulları ile Beden Eğitimi ve Spor alanlarında ülkemizin konusunda uzmanlaşmış bilim adamı ve araştırmacılarının değerli çalışmalarını okuyucuya ulaştırıyoruz. Her yıl yüzlerce yayının hayat bulduğu yayınevimizde, yayınların çoğu telif eserinden oluşmakla birlikte özellikle 2011 yılı içerisinde her alanda eksikliği hissedilen konularla ilgili ÇEVİRİ ESERLER yapmak gayretindeyiz. Bu konuda; alanda uzman kişilerle çeviri çalışmalarını yürütmekte ve olabildiğince baskı kalitesini yükseltmeye çalışmaktayız.
Zor şartlarda hazırlanan ve üretilen kitapların "ulaşılamama" gibi bir gerekçeyle FOTOKOPİ ve KORSAN yapılmasını engellemek; Nobel’in ve yüzlerce yayınevinin on binlerce kitabına internet üzerinden ulaşmanızı sağlamak amacıyla; www.nobelkitap.com (perakende satışlar) ve www.toptankitapsatis.com (toptan satış) kitap satış sitelerimiz hizmetinizdedir.
NOBEL bünyesinde kurulan NOBEL AKADEMİ (www.nobelakademi.com) ile de sınavlara hazırlık ile ilgili yayınlarımızı yapmaktayız. Özellikle KPSS, ALES, DGS, PMYO, JANU ve KPDS - ÜDS ile ilgili konu anlatım kitapları, deneme sınavları, yaprak testleri ve dergiler; titizlikle hazırlanarak adayların bu sınavlarda başarılı olmalarını, yarışı rakiplerinden bir adım önde tamamlamalarını sağlayacaktır. Birçok şehrimizdeki eğitim kuruluşları, özellikle de KPSS dershaneleri “Nobel Akademi”nin hem ismini hem de yayınlarını kullanmaktadır.

BİLGİTEK (www.bilgitekyayincilik.com) Yayıncılık ile de ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine ders, yardımcı ders, SBS’ye hazırlık ve yaprak testler hazılamaktayız. Succes in English 9, 10 ve 11, Anadolu ve Fen Liselerinin İngilizce ders kitabı ihtiyacını; Campus Life A1 seti, üniversitelerimizin Temel İngilizce ders kitabı ihtiyacını karşılamaktadır.
Edebiyat, şiir ve kültür konularında ise EBABİL (www.ebabilyayinlari.com) Yayınevimiz faaliyet göstermektedir. Ebabil Yayınları bünyesinde “Karagöz Edebiyat” isimli bir edebiyat dergisi ve (7. Cildi basılmakta olan) “Felsefe Ansiklopedisi” yayını devam etmektedir.
Araştırma ve bilimsel çalışmalara destek vermek, çeşitli akademik dergiler yayımlamak ve ülkemizdeki akademik çalışmaları indekslemek için “Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi” (www.nobel.gen.tr) görev yapmaktadır. ISI Web of Knowledge gibi 15 uluslararası kuruluşça taranan JABS, IJNES gibi uluslararası dergiler, BİBAD, TABAD, UTAD, DERLEME gibi ulusal dergiler ile yapılandırılmakta olan e-tarama sistemi Anatolian İndex merkezimizin faaliyetlerindendir.
İnternet ve dijital yayıncılıktaki gelişmeler ve ekonomik sorunlar; basılı yayınlara olan ilgiyi azaltmakta, kitap satışları ve yayıncılık faaliyetlerini olumsuz etkilemektedir. Tabii ki en önemli sorunumuz yine FOTOKOPİ ve KORSAN yayınlardır. Bu süreçte Akademisyenlerimizden en önemli beklentimiz; öğrencilerinize en az bir kitap önermeniz ve bu kitapların fotokopi yolu ile temin edilmesine mümkünse engel olmanızdır. Yoksa sizlerin emeği ve birikimi olan yayınları basmak, tanıtmak ve yeni yayınların hayat bulmasına zemin hazırlamak mümkün olamayacaktır.
Değerli akademisyenlerimize, öğrencilerimize, okurlarımıza ve sektörümüzün tüm mensuplarına yeni öğretim yılında ve tüm çalışmalarında kolaylık ve başarılar dileriz. 





Hiç yorum yok: