12 Nisan 2014 Cumartesi

marifetane.com BULDANS Yanıtım etkinliğine davetlisiniz



bürümcük sandalye örtüsü
Çekiliş hediyemiz herkesin çok beğenip benim de olsun diyebileceği çok güzel bir ürün ama öncesinde sizlere sponsorum Buldan concept'den biraz bahsetmek istiyorum. Buldan concept Türkiye de tekstilin başkenti diyebileceğimiz Denizli de hizmet vermektedir.. 
Ağırlıklı olarak bürümcük koltuk örtüsü, çekyat ve sandalye örtüsü olmak üzere, buldan beziyle üretilmiş çeşit çeşit ürünlerin satışını yapmaktadır. Ayrıca %100 pamuk nevresim takımları, peştemaller de online satışı yapılan ürünler arasında ve daha neler var neler.. İlk resimde ki bürümcük sandalye örtüsü de büyük yenilik, koltuk örtüleri gibi onlarda çok pratik ve kullanışlı
Buldan concept'i mutlaka ziyaret etmelisiniz çünkü güvenle alış veriş yapabileceğiniz, birbirinden güzel, kaliteli ve zevkinize hitap eden bir ürün değil onlarca ürün bulacağınız bir alışveriş sitesidir.
İşte size buldan concept ürünlerinden bir kaç resim.
Buldans Concept
Bürümcük kanepe örtüleri.


Buldans Concept
Bürümcük standart koltuk örtüsü takımları bende oturma odamda buldans.com dan aldığım bu takımdan kullanıyorum. ( çocuklu evlere illaki lazım:)) Kaliteli kumaştan üretilmiş, kullanımı kolay, görünümü güzel artı fiyat olarak da bütçeye dost bir ürün. Bürümcük koltuk örtüsü almak isteyip de hala düşünen karasız kalanlara kendi deneyimlerime dayanarak daha fazla düşünmeyin bu rahatlığı siz de yaşayın diyorum.
Buldans Concept
Bürümcük maxi  koltuk örtüsü takımı 
Buldans Concept
Pamuklu harika desenlere sahip çok güzel nevresim takımları..

Buldans Concept
Ve buldan bezi gömlekler, tunikler, elbiseler, çocuk giyimleri çok çok uygun fiyatlara buldans.com da.
 

Hiç yorum yok: