15 Ekim 2014 Çarşamba

Solenne Bilge Kozmetiğin Hanımlara Hediyesi

http://bilgekozmetik.com Güzelliğin sırlarına açılan kapı... Solenne... ile kozmetik dünyasının ülkemizden bir gurur vesilesi olarak değerli ürünleriyle ön plana çıkıyor:


Solenne Ayak & Topuk Peelingi 150ml
Solenne Ayak&Topuk Peelingi
Solenne Ayak&Topuk Peelingi, gün boyu dış etkenlerden etkilenen ayakların bakımını ve derinlemesine temizliğini sağlar. Gözenekleri temizleyerek cildin nefes almasına yardımcı olur.
İçeriğinde bulunan deniz tuzları ve mineralleri ayaktaki hasarlı dokuyu yenileyerek bakımlı ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Formülünde yer alan Tocopherol Oil, cildin bakımını yaparak pürüzsüz görünmesine destek olur. 
Ürünün uygulanması sonrasında meydana gelen olumlu değişim anında görülebilir. Bu değişimi daha net görebilmek için ürünü cildin bir bölgesine uygulayıp, işlem bittikten sonra uygulama yapılmayan diğer bölge ile karşılaştırılabilir. 
Solenne Ayak&Topuk Peelingi, bir süre ılık suda bekletilmiş ayağa masajla uygulanır. İşlem bittikten sonra ayak durulanır ve kurulanır.
AYAK KOKUSU DERDİNİZ OLMASIN. HEM AYAĞA HEM DE AYAKKABIYA UYGULANABİLEN TEK ÜRÜN. AYAKTA TERLEMEYE BAĞLI KOKU OLUŞUMUNU ÖNLEMEYE YARDIMCI OLUR VE AYAKKABIYA SİNMİŞ KÖTÜ KOKULARI NÖTRALİZE EDER...Photo: AYAK KOKUSU DERDİNİZ OLMASIN. HEM AYAĞA HEM DE AYAKKABIYA UYGULANABİLEN TEK ÜRÜN. AYAKTA TERLEMEYE BAĞLI KOKU OLUŞUMUNU ÖNLEMEYE YARDIMCI OLUR VE AYAKKABIYA SİNMİŞ KÖTÜ KOKULARI NÖRALİZE EDER...

Hiç yorum yok: