26 Mart 2013 Salı

www.ilknurundunyasi.com asorganik tanıtımı

Asorganik.com ile 1 takipçimize 95 tl değerindeki organik mutfak paketi hediye

Doğal ürünler hepimize iyi gelecek.. sloganıyla yola çıkan firmamız kendilerini aşağıdaki şekilde ifade ediyorlar;


Daha sağlıklı bir yaşam arzulayan, daha güvenilir gıdalar ile beslenmek isteyen ve özellikle büyük şehirlerde yaşayan insanların, sentetik ve kimyasal tarım ilaçları kimyasal gübre ve hormonlar kullanılmadan üretilmiş organik ürünlere ilgisi gün geçtikçe artmaktadır. 
Sadece kendi sağlığımız için değil aynı zamanda doğanın ve doğal kaynakların korunması için de organik ürünlerin tüketilmesi gerekmektedir.
Organik yöntemlerle üretilen gıda ürünlerinin sağlıklı olmalarının yanı sıra lezzetli olmaları da tüketici tercihini etkileyen önemli bir faktördür. Organik ürünlere ilgi ve ihtiyacın artması ile birlikte, organik ürün pazarı giderek büyümekte ve yüzlerce organik ürün çeşidi hayatımızda, daha fazla yer almaya başlamaktadır.

Önceliğimiz Bursa olmak üzere Türkiye geneline ; kuru meyveden bakliyata, organik bebek ürünlerinden sertifikalı organik temizlik ürünlerine  kadar geniş bir ürün gamıyla çalışan ASORGANİK, evinizin ve ailenizin  tüm ihtiyaçlarına yönelik  kurulduğu günden bu yana özlediğiniz lezzetli ve sağlıklı en kaliteli organik ürünleri  sizlere sunarak insan ve çevre sağlığı konusundaki hassasiyetini sizlerle paylaşmaktadır.

Organik gıdadan, kişisel bakım ürünlerine, temizlik ürünlerine kadar birçok ürünü bünyesinde barındıran ve doğal ve sağlıklı bir hayat için sunan firmamızın ürünlerinden görseller sunmak istiyorum sizlere sevgili  takipçilerim;





Sitede % 40'a varan  indirim varken kaçırılmayacak fırsatları siz de yakalayabilirsiniz.Birçok ürünü %40'a varan  indirimlerle  olarak satın alabilir sağlıklı hayata geçebilirsiniz.





Bitmediii bakın başka neler varmış sitemizde..



Hızlı kargo ile siparişleriniz en kısa zamanda kargoya veriliyor sizlere ulaştırılmak üzere..
                                                       
Sizde daha fazlası için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.

http://www.asorganik.com/




Hiç yorum yok: