3 Nisan 2013 Çarşamba

Hediye / Bonbonelle yorumuyla ilham veren kişiye özel tasarımlarıyla hayalimdeki düğün konsepti !

Bir Kermit Alemlerde ve Mamontenka klasiği daha! Ayrılmaz  ikiliden bahara aşk dolu bir merhaba demek için Bonbonelle sponsorluğunda kişiye özel tasarımlardan oluşan bir hediye etkinliği bizlerle. Gelin adayları ya da sevdikleri gelin olacaklar için şanslı 3 kişisini bekleyen paketler için şansınızı mutlaka deneyin...


Bonbonelle



Yeni bir insanı, sevgiyi ve umudu keşfe başlarken; söz kesme, şerbet , nişan , çeyizin sergisi, gelin hamamı derken cevabı ömür süren sorunun verildiği andır Düğün. 

Bir hanımefendinin hayatındaki en yüce törenin beyazlar içerisinde , şatafatlı ama bir o kadar naif ve acele; dostlarla ve ailelerle kutlanması zamanıdır Düğün
 

Beyazlık, sadelik ve görkem Biliyorum zor ama zerafetin ve güzelliğin muhteşem uyumu bahar dalı gibi bahara yakışan bir emek...

Paylaşmak için bu en güzel başlangıcı ve yeni hayatımda yeni yuvanızda düşündüğünüz tarzın yansıması... Bu  güzel zamanlarda insan kusursuz bir hazırlık ve muhteşem bir organizasyon istiyor. 

Endişelenmeden, en ince detaylarına kadar planlayarak hazırlıklarınızı tamamlamak bu arada da nişanlılığın keyfine varmak modern insan için oldukça zor değil mi ?  

Evlilik hazırlıklarınızı eğlenceli hale getirecek, düğün gününüze renk katacak ürünler: Yeni bir yola başlarken herkese kusursuzluk vadediyor Bonbonelle. Organizasyon öncesinde tasarımlarıyla motive edip kimi zaman gülümsetirken kimi zaman da imdadınıza koşuyor:


Kına gecesi t-shirtlerinden, hediye dolu şirin söz duyurma paketlerine, kına gecesi sunumlarına ve çok uygun fiyatlarla geleneklerimizi modern zamanlara taşıyor Bonbonelle:

Kına Gecesi Hediyelik Sabunlar
Kına Kesesi






Gelinlik askıları  muhteşem.. Pembe, lila ya da beyaz, tercih sizin! Üstelik bu kurdeleli sevimli askıda sizin isminize özel hazırlanıyor. T-shirtlerse Bonbonelle konseptinin yıldızları.
Damatları unutmamışlar : )
Nikah şekerleri ve özel kokulara gelince, dikkat dikkat! Büyük kararsızlık yaşayabilirsiniz : ) Çünkü hepsi birbirinden güzel onlarca çeşit :


Düğünün hası Bonbonelle de.
Bonbonelle


En güzel anılarınız için Bonbonelle Size bir ömür yeter.



Hiç yorum yok: