20 Nisan 2013 Cumartesi

Bastirgelsin.com

Bastirgelsin.com

Haydi Türkiye Bastır Gelsin!
bastirgelsin.com; üzerine baskı yapılabilen her şey vizyonu ile kurulmuş kişiye özel baskıların da yapılabildiği bir sitedir.
Poster, canvas tablolar, foreks duvar panoları gibi duvara asılabilen dekorasyon malzemelerinden, bardak altı, kupa, sihirli kupa, notebook sticker ı gibi özellikle ofisinizi renklendirecek ürünler; puzzle gibi eğlenceli ürünler ve hediyelikler ve aracınızı süsleyebileceğiniz araç sticker larına kadar bir çok farklı ürün arasından seçim yapılabilir. Bütün bu görseller, sevdiklerine farklı ve özel bir hediye vermek isteyenler için de uygun seçenekler sunar. 
First Abstraction - Wassily Kandinsky - Canvas TabloGustav Klimt Koleksiyonu - 4 Parça Cam Bardak Altlığı

Özel baskılı ürünlerin yer aldığı bastirgelsin.com'da birbirinden güzel ve farklı ürün seçenekleri yer alıyor. Özellikle farklı hediye alternatifi  arayanlar bu sitede aradığını rahatlıkla bulabilirler.


Dilerseniz kişiye özel baskılı olarak hazırlanan modelleri de tercih edebilirsiniz. Dilediğiniz fotoğrafın Kanvas tablo, saat, iPhone kapağı, poster gibi daha pek çok ürüne uygulanmasını sağlayabilirsiniz.


Son dönemde oldukça popüler olan 'ne çektin be' deyişi bastirgelsin.com ile evlerinize geliyor.


Bastirgelsin.com ile düzenlediğimiz çekilişimizde 1 kişiye Salvador Dali'nin eseri eriyen saatler tablosu ve İstanbul temalı notebook stickerı hediye ediyoruz. Hediyelerimiz;


Hiç yorum yok: